Login
X

Inloggen

Met een jarenlange ervaring in de plaatverwerkende industrie heeft Tecnolimit (voorheen Multi-Made) zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van een bedrijf met een hoge expertise op het gebied van behuizingtechniek tot een systeemhuis waar complete systemen geïntegreerd kunnen worden in de diverse kasten voor ICT- en industriële toepassingen.

Waar klanten vroegen om een oplossing, leverde Tecnolimit deze in welke vorm dan ook.

Datarack, serverrack of industriële schakelkast, outdoor of indoor, ventilator of airco, EMC of resonantie, Tecnolimit zorgde voor een oplossing. En Tecnolimit doet dit nog steeds. Hierdoor is Tecnolimit uitgegroeid tot een bekende speler in de Benelux en groeit Tecnolimit nog steeds. We groeien dusdanig hard dat Tecnolimit het stadium heeft bereikt van systeemintegratie: 100% efficiëntie met een hoge besparingsfactor door middel van import, egineering en productontwikkeling, integratie en installatie.

Multi-Made System Integrators

Uw kasten geheel geassembleerd en voorzien van power, bekabeling, koeling en/of verwarming, UPS, batterijen en managementsystemen, overspanning beveiliging en alles getest. Kortom 'turn key' opgeleverd en op verzoek geïnstalleerd op locatie.

Tecnolimit for Analyse, Detection & Protection.