Login
X

Inloggen

Waterlekdetectie is belangrijk voor lekkage problemen

Een kleine waterlek binnen uw bedrijf kan al ernstige financiële gevolgen veroorzaken. Stel dat u eigenaar bent van een productiebedrijf en de productie moet stil leggen vanwege een lekkage, dan kan dit betekenen dat u veel inkomsten misloopt en er hoge kosten zijn door reparaties. Waterlekdetectie is daarom erg belangrijk om deze problemen te voorkomen.

Gespecialiseerd in lekkage detectie

Tecnolimit is gespecialiseerd in het voorkomen van lekkages door het lekdetectiesysteem genaamd Tracelek. De situatie wordt continue gecontroleerd en gemeten door lekkage detectie. Tevens wordt de detectiekabel gecontroleerd op eventuele kabelbreuk, vervuiling en onderhoud, waardoor u voorzien bent van de juiste bewaking.

Dit systeem weergeeft nauwkeurig en tijdig de locatie van het probleem, waardoor u altijd op tijd actie kunt ondernemen door middel van een waterlekdetectie.

De voordelen van lekkage detectie door Tecnolimit

Om toe te laten waterlekken op een eenvoudige maar zeer efficiënte manier te detecteren zal het lekdetectiesysteem bestaan uit een modulair kabelsysteem en een elektronische alarmmodule.

Het lekdetectiesysteem zal enkel worden geplaatst en eventueel gerepareerd door gecertificeerde techniekers met kennis van de systemen, de software en de individuele componenten.

Het lekdetectiesysteem zal bij het ontstaan van een lek:

  • Een akoestisch alarm geven.
  • Een tekst op het displayvenster laten verschijnen met de lokalisatie van de lek.
  • De tijd, datum en plaats van het lek registreren.
  • Een relais schakelen dat kan worden gebruikt voor een alarmmelding op afstand.

Bekijk ook: blindplaten, aluminium kast, Groen datacenter & serverkast

Waterlekdetectie is belangrijk voor lekkage problemen